01 / 02

WEDDINGS | LOVESHOOTS

02 / 02

Jullie investering

...in onze trouwfotografie is gebaseerd op de tijd en inspanning die we steken in het vastleggen van jullie trouwdag en het produceren van de hoogste kwaliteit beelden. Wat krijgen jullie hiervoor terug?


  • We zijn altijd samen! Dit zorgt ervoor dat we niks zullen missen. Vanuit diverse hoeken maken we foto’s, zodat we van bepaalde momenten beelden vanuit meerdere perspectieven creëren. We hebben zelfs een drone, om vanuit nog meer perspectieven te kunnen fotograferen! In de ochtend splitsen we op, zodat we van jullie beiden de voorbereidingen kunnen vastleggen. Dit maakt het verhaal echt compleet!
  • We besteden veel tijd aan het bewerken en optimaliseren van de foto’s om ervoor te zorgen dat jullie de mooiste en meest professionele foto’s ontvangen. 
  • Jullie foto's worden veilig opgeslagen op diverse plaatsen. Zo zorgen we ervoor dat er niets kwijt kan raken. Deze dag maak je immers maar één keer mee!
  • Met ons als fotografen krijgen jullie niet alleen mooie beelden, maar ook de zekerheid van een soepele en ontspannen trouwdag en herinneringen die jullie voor altijd zullen koesteren. Onze prijs is daarom een investering in kwaliteit, professionaliteit en onvergetelijke herinneringen.


Tarieven
Villa augustus

Bruiloft

vanaf 2400

Onze tarieven starten bij 2400 euro. Voor die prijs komen we fotograferen, besteden we heel wat tijd aan het optimaliseren van de foto's, ontvangen jullie een album (formaat 20 x 30) van prachtige kwaliteit en minimaal 300 digitale foto's.

Trouwringen

Aanzoeken

vanaf 350

Heb jij plannen om je geliefde ten huwelijk te vragen? En wil je dat dit de start wordt van het liefdesverhaal dat wij gaan vastleggen? Laat het ons weten! Wij maken graag prachtige foto's van het aanzoek. En als je inspiratie nodig hebt, denken wij mee!

Liefdeopibiza

Loveshoot

vanaf 450

Misschien willen jullie (nog) niet trouwen, maar vinden jullie het wel leuk om jullie liefde vast te laten leggen. Wij houden van liefde door de lens, daar is niet persé een bruiloft voor nodig. Dus ook voor een loveshoot zijn wij altijd te motiveren!

Bruidspaar in zee

After weddingshoot

vanaf 1000 (excl. reiskosten)

Is jullie grote dag al geweest? Of willen jullie na de bruiloft echt de tijd nemen om samen in jullie trouwkleding de mooiste foto's te laten maken? Op een plek die voor jullie bijzonder is? Neem dan contact met ons op voor een afterweddingshoot.

Of klik hier om te checken of wij beschikbaar zijn op jullie trouwdatum

Daphne & Remco

10 Jaar geleden gaven zij elkaar het ja-woord. Op dat moment helaas niet de mogelijkheid gehad om een mooie bruidsreportage te laten maken. Dat hebben ze inmiddels dubbel en dwars ingehaald! Met een afterweddingshoot aan de mooie Spaanse kust. Mét kinderen