Tarieven

WEDDINGS | LOVESHOOTS

Jullie investering

...in onze trouwfotografie is gebaseerd op de tijd en inspanning die we steken in het vastleggen van jullie trouwdag en het produceren van de hoogste kwaliteit beelden. Wat krijgen jullie hiervoor terug?


  • We zijn altijd samen! Dit zorgt ervoor dat we niks zullen missen. Vanuit diverse hoeken maken we foto’s, zodat we van bepaalde momenten beelden vanuit meerdere perspectieven creëren. We hebben zelfs een drone, om vanuit nog meer perspectieven te kunnen fotograferen! In de ochtend splitsen we op, zodat we van jullie beiden de voorbereidingen kunnen vastleggen. Dit maakt het verhaal echt compleet!
  • We besteden veel tijd aan het bewerken en optimaliseren van de foto’s om ervoor te zorgen dat jullie de mooiste en meest professionele foto’s ontvangen. 
  • Jullie foto's worden veilig opgeslagen op diverse plaatsen. Zo zorgen we ervoor dat er niets kwijt kan raken. Deze dag maak je immers maar één keer mee!
  • Met ons als fotografen krijgen jullie niet alleen mooie beelden, maar ook de zekerheid van een soepele en ontspannen trouwdag en herinneringen die jullie voor altijd zullen koesteren. Onze prijs is daarom een investering in kwaliteit, professionaliteit en onvergetelijke herinneringen.


Tarief
Flatlaybruid

Bruiloft

vanaf 2400

Onze tarieven starten bij 2400 euro. Voor die prijs komen we fotograferen, besteden we heel wat tijd aan het optimaliseren van de foto's, ontvangen jullie een album (formaat 20 x 30) van prachtige kwaliteit en minimaal 300 digitale foto's.

Trouwringen

Aanzoeken

vanaf 250

Heb jij plannen om je geliefde ten huwelijk te vragen? En wil je dat dit de start wordt van het liefdesverhaal dat wij gaan vastleggen? Laat het ons weten! Wij maken graag prachtige foto's van het aanzoek. En als je inspiratie nodig hebt, denken wij mee!

Liefdeopibiza

Loveshoot

vanaf 450

Misschien willen jullie (nog) niet trouwen, maar vinden jullie het wel leuk om jullie liefde vast te laten leggen. Wij houden van liefde door de lens, daar is niet persé een bruiloft voor nodig. Dus ook voor een loveshoot zijn wij altijd te motiveren!