Hi,

wij zijn Saskia en Miranda


Dit zijn wij, op een mooie trouw locatie in Brabant. Zoals je kunt zien, straalt het plezier van ons af! Dit is hoe jullie ons zullen zien als wij op jullie bruiloft komen fotograferen. Met een glimlach van oor tot oor lopen wij met jullie mee en tussen de gasten door. 


Samen zorgen we ervoor dat we geen moment missen en dat we dat moment vanuit diverse hoeken fotograferen. Zo zijn jullie er zeker van dat jullie alle bijzondere momenten in de foto's terug zullen zien. 


Houden jullie van een flinke dosis Brabantse gezelligheid en willen jullie weten waar wij verder onze positieve energie uit halen? Lees dan verder op deze pagina of neem contact met ons op.  Saskia & Miranda

De gezichten achter

We Shoot Love


Vóór onze carrière switch werkten we 20 jaar als juffen op dezelfde basisschool. Omdat we uitstekend kunnen lezen en schrijven met elkaar, werden we ook vriendinnen. We hebben aan een half woord genoeg, vullen elkaar goed aan en hebben vooral ook heel veel lol.

 

Drie jaar geleden durfden we het aan om het onderwijs te verlaten en vol te gaan voor onze passie: fotografie. De vakschool voor fotografie hadden we inmiddels afgesloten met een mooi diploma. We waren klaar met het onderwijs, maar wilden elkaar als collega’s en vriendinnen niet kwijt en zo ontstond het idee om samen dit bedrijf te starten. Een briljant idee, zo is gebleken.


Hier kunnen we zijn wie we echt zijn, doen wat we het liefste doen en bovenal mensen echt heel blij maken.

Wij komen

Altijd samen


Omdat we altijd samen fotograferen, missen we geen moment. Ook is het heel handig dat we op één moment gemakkelijk naar twee verschillende plekken kunnen. Miranda gaat vaak naar de locatie waar de bruid zich klaarmaakt terwijl Saskia op datzelfde moment ergens anders de bruidegom alvast gerust weet te stellen en vastlegt hoe zijn stropdas wordt geknoopt.

 

We hebben intussen ook gemerkt dat de liefde voor dit prachtige vak heel goed samengaat met onze “oude” liefde voor kinderen.

Of het nu jullie eigen kinderen zijn of jullie kleinste gasten, ons maakt het niet uit. Wij vinden alle kids sowieso fantastisch. Ze zorgen vaak voor een portie luchtigheid, nog meer liefde, een extra lach of een vertederende blik en maken jullie dag helemaal compleet.

 

En met ons op jullie bruiloft is het meer dan compleet!Of klik hier om te checken of wij beschikbaar zijn op jullie trouwdatum

Iets meer SASKIA


De meeste mensen noemen mij Sas en dat past eigenlijk nog beter bij me.

Ik hou namelijk van kort en krachtig. Verder ben ik creatief, pietje precies en kan met bijna iedereen goed door 1 deur.

Mijn focus ligt op mooie momenten en details fotograferen en achter de schermen maak ik de fotoalbums voor de bruidsparen.

 

Bruiloften zijn mijn favoriete feesten; de liefde, de energie en de emoties. Het is zo speciaal om dat te mogen meebeleven.

Ik heb zelf ook altijd een zakdoekje bij me trouwens.

Oh ja…en niet te vergeten, al 30 jaar heel happy getrouwd met Eric en moeder van 3 volwassen kinderen.

 
saskia gerrits

Iets meer MIRANDA


Vrolijkheid en gezelligheid, daar hou ik van! Ik begeef me graag tussen leuke mensen en krijg energie van mensen blij maken. En laten die twee zaken nou precies mooi samen komen bij een bruiloft!

Stilzitten hou ik niet lang vol. Laat mij maar van hot naar her rennen!


Thuis ben ik o.a. druk met het opruimen van de rommel die onze 2 dochters achterlaten ;-). Maar mijn man Willem en ik genieten daarnaast ook van hun enthousiasme en aanwezigheid. Verder ga ik graag uit eten of drinken Willem en ik een wijntje met vrienden.


Op bruiloften vind ik het leuk om met onze drone bijzondere foto's te schieten vanuit een hoger perspectief. Achter de schermen ben ik degene die al onze foto’s selecteert en nabewerkt en de website onderhoudt.


Ik vind het een eer om de verantwoordelijkheid te dragen om zo'n bijzondere dag te mogen fotograferen.
miranda molengraaf

Over jullie:

Landgenoten die net zoveel van gezelligheid houden als wij!


Ja…jullie gaan eindelijk trouwen!


Jullie zijn een liefdevol en vrolijk stel bij elkaar en willen met zijn allen de liefde vieren op een mooie, zorgeloze maar vooral gezellige dag.

Jullie zijn spontaan, houden (net als wij) van een geintje en gaan vooral heel erg genieten.

Jullie hebben gewacht tot de kinderen groot genoeg zijn om deze dag een hoop extra’s te geven. Of, op jullie bruiloft krijgen kinderen van jullie gasten een leuke rol.

Ook vinden jullie de klik met de fotografen heel belangrijk. Zodra jullie merken dat dat wel goed zit, kunnen jullie je helemaal overgeven en elke seconde maximaal beleven. Het is ook mooi meegenomen dat twee “oude” juffen jullie kroost kunnen temmen als dat nodig is of ze juist helpen uit hun schulp te kruipen.

 

Ja, natuurlijk willen jullie een mooie, tastbare herinnering hebben om nog jarenlang na te kunnen genieten.

Een prachtig album waarin het hele verhaal van jullie bruiloft verteld wordt d.m.v. de meest spectaculaire beelden, is voor jullie de kers op de taart.

 

Als jullie dat allemaal zijn, willen en wensen, zijn wij een match!!!Onze werkwijze

De voorbereiding


Jullie mooiste dag verdient een goede voorbereiding. En die voorbereiding start met een kennismaking. We gaan graag met jullie in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Wat is jullie verhaal? Hoe gaat jullie bruiloft eruit zien? Wat zijn jullie ideeën met betrekking tot fotografie? Hebben jullie speciale wensen? Enzovoorts. En natuurlijk vertellen wij ook graag wat over ons zelf en over hoe we werken. Genoeg te bespreken dus!

Tijdens de bruiloft


En dan is het zover: jullie gaan trouwen! Wat een ontzettend bijzondere dag gaat dit worden. En wij mogen deze dag gaan vastleggen. We doen er alles aan om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. En mocht er toch iets zijn wat even tegen zit, dan overleggen we dat het liefste met de ceremoniemeester. Op die manier kunnen jullie ongestoord van de dag genieten. Wij passen ons aan aan jullie wensen die jullie vooraf duidelijk hebben gemaakt. En buigen mee als het op de dag zelf toch een beetje anders loopt. En jullie zullen merken dat wij er zelf ook echt van genieten.


Na de bruiloft


De dag is voorbij. We hopen dat jullie ervan genoten hebben. Voor ons begint nu het grootste werk; het selecteren en optimaliseren van de foto’s. Dat doen we met uiterste zorg en nauwkeurigheid. De bewerking vergt behoorlijk wat tijd. We proberen echter zo snel mogelijk een ‘preview’ te sturen, zodat jullie een beetje een beeld krijgen van hoe het gaat worden. Na de bewerking geven we het album vorm . Dat album is van zeer hoge kwaliteit en is een tastbare herinnering aan jullie onvergetelijke dag.

Tot slot


Als alle foto’s geoptimaliseerd zijn en het album klaar is, nodigen we jullie uit om het op te komen halen. We maken er een leuke avond van, waarbij jullie rustig door het album kunnen bladeren en we nog even na kunnen kletsen over de bruiloft. Wij zorgen dat de bubbels klaar staan!

Lisa & Max

Eind september trouwden Lisa en Max op een sprookjesachtige locatie: Fort bij Vechten. De dag was heerlijk ontspannen, net als het bruidspaar en hun gasten.

Veel gestelde vragen:

Hoeveel foto’s ontvangen wij?

Op een gemiddelde bruiloft maken wij samen rond de 4000 foto’s.
Met een kritisch oog maken we hieruit een selectie van de beste 300 foto’s waarna we ze helemaal optimaliseren.
Wij leveren geen RAW-bestanden omdat wij graag het eindproduct willen leveren waar we 100% happy mee zijn.

Helpen jullie ons met poseren?

Jazeker, doen we dat. Voor de camera staan is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. De woorden cameraschuw en ongemakkelijk horen we vaak. Geen zorgen hoor!
Wij helpen jullie vooral met jullie zo op je gemak te laten voelen en de aandacht voor elkaar dat jullie het bijna niet door hebben dat wij er vrolijk op los klikken.
Saskia neemt meestal de lead in de shoot. Miranda kiest ondertussen andere standpunten en legt bijv. de sluier zo mooi mogelijk neer.
Ook laat zij de drone over jullie heen vliegen voor de mooiste droombeelden.

Filmen jullie ook?

Nee, wij maken geen filmopnames.
Jullie kunnen wel zelf een videograaf inhuren. Wij zijn gewend om samen te werken en elkaar niet in beeld te hebben.
Als het weer het toelaat en de locatie er geschikt voor is maken we wel hele vette drone beelden.

Hoe ontvangen wij de foto’s?

Jullie ontvangen de complete serie foto’s via een beveiligde online galerij.
Via de galerij kunnen jullie deze bekijken, downloaden en delen.
Ook selecteren jullie hier de 100 gaafste foto’s die wij in jullie album gaan gebruiken.

Hoe bewerken jullie de foto’s?

Onze stijl is het beste te omschrijven als tijdloos, kleurrijk en kleurecht.
Voor ons geen sausjes en moody filters.
Wij blijven zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid, omdat je dan pas goed ziet wie jullie echt zijn.

Eten jullie mee?

Ja, heel graag!
Wij beginnen vroeg en werken non- stop. Een eenvoudige/voedzame maaltijd is heel welkom om zo weer op te laden voor jullie knalfeest.
Tijdens het eten werkt Miranda aan de slide show en zorgt Saskia ervoor dat we evengoed niks missen van jullie bruiloft.

Of klik hier om te checken of wij beschikbaar zijn op jullie trouwdatum