Hi, wij zijn Saskia & Miranda

Bruidsfotografen

Beiden woonachtig in het gezellige Brabant. Voorheen werkzaam geweest in het onderwijs, maar langzaamaan heeft onze passie voor fotografie het gewonnen.

Als collega’s merkten we al snel dat we deze passie deelden. Samen hebben we heel wat cursussen gevolgd en uiteindelijk een fotografie opleiding afgerond. Na het behalen van onze diploma’s, besloten we al snel (weer) samen te gaan werken. Dit keer niet in het onderwijs, maar in de fotografie.

En wat is er nu mooier dan het fotograferen van de liefde?!

De voorbereiding


Jullie mooiste dag verdient een goede voorbereiding. En die voorbereiding start met een kennismaking. We gaan graag met jullie in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Wat is jullie verhaal? Hoe gaat jullie bruiloft eruit zien? Wat zijn jullie ideeën met betrekking tot fotografie? Hebben jullie speciale wensen? Enzovoorts. En natuurlijk vertellen wij ook graag wat over ons zelf en over hoe we werken. Genoeg te bespreken dus!

Tijdens de bruiloft


En dan is het zover: jullie gaan trouwen! Wat een ontzettend bijzondere dag gaat dit worden. En wij mogen deze dag gaan vastleggen. We doen er alles aan om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. En mocht er toch iets zijn wat even tegen zit, dan overleggen we dat het liefste met de ceremoniemeester. Op die manier kunnen jullie ongestoord van de dag genieten. Wij passen ons aan aan jullie wensen die jullie vooraf duidelijk hebben gemaakt. En buigen mee als het op de dag zelf toch een beetje anders loopt. En jullie zullen merken dat wij er zelf ook echt van genieten.


Na de bruiloft


De dag is voorbij. We hopen dat jullie ervan genoten hebben. Voor ons begint nu het grootste werk; het selecteren en optimaliseren van de foto’s. Dat doen we met uiterste zorg en nauwkeurigheid. De bewerking vergt behoorlijk wat tijd. We proberen echter zo snel mogelijk een ‘preview’ te sturen, zodat jullie een beetje een beeld krijgen van hoe het gaat worden. Na de bewerking geven we het album vorm . Dat album is van zeer hoge kwaliteit en is een tastbare herinnering aan jullie onvergetelijke dag.

Tot slot


Als alle foto’s geoptimaliseerd zijn en het album klaar is, nodigen we jullie uit om het op te komen halen. We maken er een leuke avond van, waarbij jullie rustig door het album kunnen bladeren en we nog even na kunnen kletsen over de bruiloft. Wij zorgen dat de bubbels klaar staan!