De voorbereiding & firstlook


Op een prachtige, maar frisse voorjaarsdag gaven Lilly en marien elkaar het ja-woord.

Lilly maakte zich samen met dochter Lola thuis klaar terwijl Marien samen met zoon Ties in zijn ouderlijk huis hun matchende pakken aantrokken.

 

De hele straat was uitgelopen om te zien hoe de versierde oude Opel met daarin de “boys” de straat in gereden kwam om de “girls” op te halen.

Het was een hele emotionele first-look. Tijdens de groepsknuffel bij de voordeur stroomden de tranen over alle wangen.De Opel, fotoshoot en trouwlocatie

Het ritje met de Opel dat volgde om naar de shoot locatie te gaan, was niet geheel zorgeloos. De auto was een week voor de bruiloft aangereden en behoorlijk in de kreukels geraakt. Marien had hem aan de buitenkant weer helemaal tiptop in orde gekregen, maar motorisch was dat nog niet helemaal gelukt. De kans op afslaan was groot en zie ’m dan maar weer eens aan de praat te krijgen.

Wij bleven met onze auto in de buurt om eerste hulp te kunnen verlenen.De fotoshoot was helemaal geweldig.

Het bruidspaar hield wel van een geintje en was voor alles in.

Er was geen enkel momentje van onwennigheid of spanning en wij konden helemaal losgaan. We zorgen altijd voor een goede balans tussen foto’s met en zonder kids. Ze horen er hélemaal bij maar hoeven ook weer niet de hoofdrol. Deze rol hebben voor één dag papa en mamma!

We hadden ook ruim de tijd wat het sowieso al relaxed maakte.

En met het weer hadden we ook nog eens echte mazzel. De zon was niet hinderlijk en de Hollandse wolkenluchten maakte het plaatje helemaal compleet.Bij Hoeve klein Zundert stonden de gasten vol spanning buiten te wachten toen de trouwauto opeens voorbijkwam scheuren. Uit angst om net voor de finish stil te komen staan had Marien er een lekker tempo’tje in. De stemming zat er goed in, in ieder geval.

 

Na een korte sanitaire break kon er dan eindelijk getrouwd worden. Buiten onder een sfeervolle stretchtent wachtte een superleuk aangeklede ceremonie opstelling.

De bruid had zelf nog een vintage loper gevonden om het stijltje helemaal compleet te maken.

Babs Willy, tevens eigenaresse van Hoeve klein Zundert maakte er een prachtige ceremonie van waarin ook Ties en Lola een mooie taak kregen.

Het is elke keer weer zo bijzonder om te zien hoe betrokken en ontroerd kinderen zijn als hun ouders gaan trouwen.

 

Het was fijn dat we voor de taart en champagne lekker naar binnen konden.

Buiten trouwen in April kan net, maar je moet het ook niet overdrijven.

 

Als afsluiting gingen we daarna toch nog even kort naar buiten voor de groepsfoto’s.

Het enthousiasme wat hiervan afspat geeft de vrolijkheid, liefde en gezelligheid van de hele dag weer.

 

Wij wensen Lilly, Marien, Ties en Lola nog heel veel geluk met zijn viertjes en wat een geluksvogels zijn wij dat we erbij mochten zijn.