Hoe werken wij?


DE MOOISTE TROUWFOTO’S STARTEN BIJ DE VOORBEREIDINGEN

De dag waar jullie zo lang naar uit hebben gekeken is aangebroken. Je start met je eigen voorbereidingen en bent reuze benieuwd hoe ondertussen de voorbereidingen van je wederhelft eraan toe gaan. De voorbereidingen zijn een perfect moment om op je gemak te wennen aan de aanwezigheid van de fotograaf. Na een relaxed praatje heb je binnen enkele ogenblikken niet meer in de gaten dat er foto’s worden gemaakt.MET TWEE FOTOGRAFEN MISSEN JULLIE GEEN ENKEL MOMENT

In de ochtend splitsen we ons op. Eén fotograaf fotografeert de voorbereidingen van de bruid en de andere die van de bruidegom. Om een compleet beeld te maken van jullie voorbereidingen hebben we minimaal 1 uur nodig. Zorg ervoor dat je omkleedt in een zo ruim en licht mogelijke ruimte. Daarnaast doe je er goed aan om even grondig op te ruimen, zodat alles wat je niet nodig hebt uit beeld blijft. Je wordt vast en zeker geholpen tijdens het aankleden. Uiteraard worden deze mensen ook gefotografeerd. Het is daarom erg handig als deze mensen rekening houden met hun kledingkeuze. Met twee fotografen op jullie bruiloft worden de voorbereidingen van jullie beiden gefotografeerd, omdat de fotograferen zich op kunnen splitsen.
DE TIPS BIJ DE VOORBEREIDINGEN

1.Wij hebben minimaal 1 uur nodig om de voorbereidingen te fotograferen.

2. De voorbereidingen laten fotograferen is de snelste manier om te wennen aan de fotograaf.

3. Laat je tijdens de voorbereidingen helpen door vrienden en/of familie.

4. Plan de voorbereidingen in een grote ruimte waar veel licht is.

5. Vergeet niet om deze ruimte op te ruimen.


Bonustip 6: PLAN EEN FIRST LOOK MOMENT MET JE VADER

Heb je een goede band met je vader? Plan dan een first look moment met je vader. Net nadat je de voorbereidingen hebt afgerond mag je vader jou voor het eerst zien. Weinig vaders weten het droog te houden op het moment dat ze hun ‘kleine’ meid in haar trouwjurk zien. Op deze manier hebben we al vele dierbare momenten mogen fotograferen.


PLAN DE FIRST LOOK ZORGVULDIG VOOR DE MOOISTE BRUILOFT FOTO’S

De meeste bruidsparen ontmoeten elkaar voor het eerst bij de ceremonie. Ontmoeten jullie elkaar voor het eerst thuis? Dan is het verstandig om de ontmoeting buiten plaats te laten vinden, bijv. in een park in de buurt van jullie huis. Hier heb je het allermooiste licht en vaak een prachtige omgeving. Een halletje onderaan een trap is de minst goede optie. Hier is het vaak smal en te donker om mooie foto’s te maken.

7. Plan jullie first look moment bij voorkeur buiten voor het beste foto resultaat


SPONTANE FOTO’S TIJDENS DE FOTOSHOOT

De fotoshoot is het enige moment op de dag dat jullie niet omringd worden door andere mensen. Daar moet je van genieten! Zit je dan te wachten op ongemakkelijke en moeilijke poses? Wij denken van niet!

Tijdens de fotoshoot werken we met kleine opdrachtjes. Je hoeft helemaal niet na te denken over poseren en zult zelfs vergeten dat er foto’s worden gemaakt. Jullie zijn vooral gericht op elkaar. Op deze manier maken we niet geposeerde en spontane foto’s. Kies een fotolocatie dicht bij jullie trouwlocatie. Veel trouwlocaties beschikken over een prachtige omgeving, die je kunt gebruiken om foto’s te maken. Op je trouwdag wil je namelijk zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan reizen. Zo houden jullie meer tijd over om samen te genieten met jullie familie en vrienden.


DE TIPS BIJ DE FOTOSHOOT

       8. Wij hebben 1,5 tot 2 uur nodig voor de fotoshoot.

       9. Plan je fotolocatie dicht bij jullie trouwlocatie.

      10. Kies voor een locatie waar je zo min mogelijk afleiding hebt van anderen.

      11. Neem iemand mee die jullie kan helpen.

      12. Vermijd zo veel mogelijk het midden van de dag voor het beste resultaat

      13.Natuurlijk horen jullie kinderen er ook bij tijdens de shoot. Start romantisch met z'n tweetjes en laat jullie schatjes later aansluiten.


Benieuwd naar onze foto’s; bekijk ze dan hier!